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Zum Nitratgehalt in der Muskulatur von Räucherfischen = Teneur en nitrates de la chair des poissons fumésNIEPER, L; ETZEL, V.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1983, Vol 34, Num 6, pp 149-150, issn 0003-925XArticle

Bacterial microflora associated with a commercial fish smoker = Microflore bactérienne associée aux fumoirs industriels à poissonsALEXANDER, B; AUSTIN, B.FEMS microbiology letters. 1986, Vol 34, Num 3, pp 309-312, issn 0378-1097Article

Untersuchungen zur Lagerfähigkeit von vakuumverpacktem Räucherlachs = Recherches relatives à l'aptitude à la conservation de saumon fumé emballé sous vide = Investigation on the storage vacuum packed smoked salmonSCHNEIDER, W; HILDEBRANDT, G.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1984, Vol 35, Num 3, pp 60-64, issn 0003-925XArticle

Effect of smoking on the proximate composition of Atlantic mackerel (Scomber scombrus) = Effet du fumage sur la composition globale du maquereau de l'Atlantique (Scomber scombrus)AMINULLAH BHUIYAN, A. K. M; RATNAYAKE, W. M. N; ACKMAN, R. G et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 2, pp 327-329, issn 0022-1147Article

Untersuchungen zur Mikrobiologie, Haltbarkeit und Zusammensetzung von Räucherforellen aus einer Aquakultur = Recherches concernant la microbiologie, l'utilisation et la composition chimique de truites fumées provenant d'un établissement d'aquaculture = Investigations for microbiological quality, keeping quality and composition of smoked trouts from aquacultureSCHULZE, K.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1985, Vol 36, Num 4, pp 82-84, issn 0003-925XArticle

Longitudinal studies on Listeria in smoked fish plants: Impact of intervention strategies on contamination patternsLAPPI, Victoria R; THIMOTHE, Joanne; NIGHTINGALE, Kendra Kerr et al.Journal of food protection. 2004, Vol 67, Num 11, pp 2500-2514, issn 0362-028X, 15 p.Article

Quality changes of nigerian traditionally processed freshwater fish species. II. Chemical composition = Modifications de la qualité d'espèces de poissons d'eau douce nigériens traités traditionnellement. II. Composition chimiqueAFOLABI, O. A; SALAU, A. M. A; OKE, O et al.Journal of Food Technology. 1984, Vol 19, Num 3, pp 341-348, issn 0022-1163Article

Vakuumverpackter Räucherfish - Mikrobiologischer Status von Handelsproben und technologische Modellversuche zur Histaminbildung bei Makrelenfilets = Poisson fumé emballé sous vide. Etat microbiologique des échantillons commercialisés et étude technologique, sur modèle, de la formation d'histamine dans les filets de maquereau = Vacuum-packed smoked fish - microbiological status of commercially available products and technological experiments with regard to the production of histamine in mackerel filletsJOCKEL, J; KIRSCHFELD, R; DICKERTMANN, D et al.Archiv für Lebensmittelhygiene. 1986, Vol 37, Num 5, pp 111-114, issn 0003-925XArticle

Characteristics of color in raw, baked and smoked wild and pen-reared Atlantic salmon = Caractéristiques de la couleur du saumon de l'Atlantique cru, cuit ou fumé, élevé en bassin ou nonSKREDE, G; STOREBAKKEN, T.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 804-808, issn 0022-1147Article

N-nitrosothiazolidine and N-nitrosothiazolidine-4-carboxylic acid in smoked meats and fish = La N-nitrosothiazolidine et l'acide N-nitrosothiazolidine-4-carboxylique dans les viandes et les poissons fumésSEN, N. P; BADDOO, P. A; SEAMAN, S. W et al.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 3, pp 821-825, issn 0022-1147Article

Microbiological changes in smoked and charred baltic herrings during storage = Modifications microbiologiques, lors du stockage, des harengs de la Baltique fumés et grillés superficiellementKORKEALA, H. J; PAKKALA, P. K.Journal of food protection. 1988, Vol 51, Num 3, pp 197-200, issn 0362-028XArticle

Smoked dogfish processing and its refrigerated storage stability = Le traitement des aiguillats fumés et leur stabilité au stockage frigorifiqueSHIAU, C. Y; CHAI, T.Journal of food science. 1985, Vol 50, Num 5, pp 1348-1350, issn 0022-1147Article

ELABORACION Y ANALYSIS DE FILETES AHUMADOS DE MERLUCIUS GAYA PERUANOS = TECHNOLOGIE ET ANALYSE DE FILETS FUMES DE MERLU DU PEROUFIGUEROA CM.1974; BOL. SOC. QUIM. PERU; PERU; DA. 1974; VOL. 40; NO 4; PP. 275-278; (4 JORNADAS PERU. BROMATOL. NUTR.; 1973)Conference Paper

DETERMINATION OF SODIUM CHLORIDE IN SMOKED FISH BY USE OF A SODIUM ION ELECTRODE = DOSAGE PAR EMPLOI D'UNE ELECTRODE A ION SODIUM, DU CHLORURE DE SODIUM DANS LE POISSON FUMEMCNERNEY FG.1974; J. ASS. OFF. ANAL. CHEMISTS; U.S.A.; DA. 1974; VOL. 57; NO 5; PP. 1159-1160; BIBL. 6REF.Article

UTILISATION DE L'EAU DE MER DANS LA PRODUCTION DE POISSONS FUMES ET MARINESEGOROVA NI.1974; RYB. KHOZ.; S.S.S.R.; DA. 1974; NO 12; PP. 52-54Article

Volatile and novolatile nitrosamines in fish and the effect of deliberate nitrosation under simulated gastric conditions = Les nitrosamines volatiles et non-volatiles du poisson et les effets d'une nitrosation volontaire dans des conditions gastriques simuléesSEN, N. P; TESSIER, L; SEAMAN, S. W et al.Journal of agricultural and food chemistry (Print). 1985, Vol 33, Num 2, pp 264-268, issn 0021-8561Article

OSSERVAZIONI SULLA FABBRICAZIONE DI FILETTI DI SALMONE AFFUMICATI = OBSERVATIONS SUR LA FABRICATION DE FILETS DE SAUMON FUMESD'AUBERT S; CATTANEO P.1974; ARCH. VETER. ITAL.; ITAL.; DA. 1974; VOL. 25; NO 5-6; PP. 161-164; ABS. ANGL. FR.; BIBL. 3 REF.Article

Antilisterial activity of a Carnobacterium piscicola isolated from Brazilian smoked fish (surubim [Pseudoplatystoma sp.]) and its activity against a persistent strain of Listeria monocytogenes isolated from surubimALVES, Virginia F; DE MARTINIS, Elaine C. P; DESTRO, Maria Teresa et al.Journal of food protection. 2005, Vol 68, Num 10, pp 2068-2077, issn 0362-028X, 10 p.Article

Levels of benzo(a)pyrene in some smoked ready-to-eat Nigerian foods = Teneurs en benzo-(a)-pyrène de quelques produits fumés prêts à consommer, originaires du NigériaOGBADU, G. H; OGBADU, L. J.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1989, Vol 22, Num 5, pp 313-314, issn 0023-6438Article

Class separation of mutagenic polycyclic organic material in grilled and smoked foods = Classement des substances organiques polycycliques et mutagènes dans les produits alimentaires grillés ou fumésLARSSON, B. K; PYYSALO, H; SAURI, M et al.Zeitschrift für Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 1988, Vol 187, Num 6, pp 546-551, issn 0044-3026Article

Liquid chromatographic determination of basic nitrogen-containing polynuclear aromatic hydrocarbons in smoked foods = Dosage, par chromatographie liquide, des hydrocarbures aromatiques polynucléaires contenant de l'azote, dans les produits alimentaires fumésJOE, F. L. JR; SALEMME, J; FAZIO, T et al.Journal - Association of official analytical chemists. 1986, Vol 69, Num 2, pp 218-222, issn 0004-5756Article

LE POISSON FUME ET SECHE AU MALIHAMMADOUN SOW.1975; ; S.L.; DA. 1975; PP. 1-92; BIBL. 2P.1/2; (THESE DOCT. VET.; PARIS XII)Thesis

AN EXPERIMENTAL FISH DRYING AND SMOKING PLANT ON VOLTA LAKE, GHANA: DESIGN, CONSTRUCTION AND ECONOMIC CONSIDERATIONS = USINE PILOTE DE SECHAGE ET FUMAGE DU POISSON SUR LE LAC VOLTA, AU GHANA: CONCEPTION, CONSTRUCTION ET ASPECTS ECONOMIQUESWATANABE K.1975; TROP. SCI.; G.B.; DA. 1975; VOL. 17; NO 2; PP. 75-93; ABS. FR. ESP.; BIBL. 16 REF.Article

PRELIMINARY OBSERVATIONS ON THE POPULATION INFECTION OF ADULT FISH MITE, LARDOGLYPHUS KONOI (ACARINE) IN RELATION TO THE CHEMICAL COMPOSITION OF THE CURED FISHERY PRODUCTS = OBSERVATIONS PRELIMINAIRES SUR L'INFESTATION PAR UNE POPULATION DE L.K. (ACARIENS) ADULTES EN RELATION AVEC LA COMPOSITION CHIMIQUE DES PRODUITS DE LA PECHE FUMESVIJAYAMBIKA V; JOHN PA.1975; SCI. AND CULT.; INDIA; DA. 1975; VOL. 41; NO 2; PP. 76-78; BIBL. 6 REF.Article

SALTING DRYING AND SMOKING OF TILAPIA FROM VOLTA LAKE, GHANA = SALAGE, SECHAGE ET FUMAGE DE T. DU LAC VOLTA, GHANAWATANABE K.1975; BULL. JAP. SOC. SCI. FISH.; JAP.; DA. 1975; VOL. 41; NO 12; PP. 1305-1317; BIBL. 9 REF.Article

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